fbpx

DIENSTEN

Diensten

New alpha green helpt
u bij elk soort project 

Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw droomtuin? Wilt u graag uw tuin vernieuwen, of een volledig nieuwe tuin aanleggen? Of zoekt u iemand die met zorg en passie uw tuin kan onderhouden? Bij New Alpha Green helpen wij u graag in elk proces dat uw tuin nodig heeft. Naast dertig jaar ervaring en verscheidene projecten hebben wij de expertise opgebouwd in alle soorten tuinen. 

Contact

WILT U MEER INFORMATIE
OVER ONZE DIENSTEN?

Onze aanpak

een sterke aanpak

01.

Persoonlijk

De ontwerpen van New Alpha Green gaan altijd uit van de wensen van de klanten enerzijds en de woonstijl anderzijds. Zo pinnen we ons niet vast aan een bepaalde stijl maar kan er een tuinontwerp gemaakt worden van modern tot landelijk en alles daartussen.

Wel altijd met de signatuur die eigen is aan New Alpha Green: een open concept met een speelse herhaling van de beplanting. Dat zorgt voor eenheid in het ontwerp en de uiteindelijke tuin binnen- en buitenruimte vormen zo een geheel.

02.

Uitgebreide expertise

De nieuwe structuur binnen New Alpha Green levert frisse ideeën en uitdagende doelstellingen op. Het basisidee blijft wel hetzelfde, en dat kan bezieler Jozef het best verwoorden: “Het belangrijkste is en blijft de tuin van onze klanten. Daar blijven we bij New Alpha Green aan vasthouden.”

De nadruk in het tuinontwerp draait nog steeds rond het ontwerpen op maat van de klanten hun tuin met oog voor een dialoog tussen voortuin, zijtuin, achtertuin én de woning. Een rode draad zonder saai te zijn en eentje die ervoor zorgt dat de tuin in elk seizoen kan schitteren.

03.

Nieuwe machines en klimaat

Nog meer zet New Alpha Green in op de nieuwste technologieën. Zo is het wagenpark en het materiaal vernieuwd. Dat zorgt ervoor dat de tuinmedewerkers vlot aan de slag kunnen.

Daarnaast wordt ook gedacht aan het klimaat van morgen. Denk maar aan de steeds terugkerende hete zomers. Bij de keuze van beplanting wordt er daarmee rekening gehouden zodat je ook tijdens die zomers een mooie levendige tuin hebt waar het heerlijk vertoeven is.