fbpx

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen en bent u benieuwd wat het kost om het ontwerp door een professional uit te laten voeren? Dan bent u bij New Alpha Green Tuinen aan het juiste adres. Lees hieronder meer over alle ins en outs van tuinontwerp en de prijs ervan.

Wat kost een tuinontwerp?

Doorgaans ligt de gemiddelde kost voor een tuinontwerp tussen de 1000 en de 1500 euro voor tuinen met een oppervlakte kleiner of gelijk aan 500m2 . Is je tuin veel groter? Dan is 2 à 3 euro per vierkante meter een goede maatstaf om de kost ervan te berekenen. Voor een extra beplantingsplan moet je ongeveer 50% van de ontwerpkosten rekenen. De kost van een plan kan variëren naar gelang u ervoor kiest om dit in 2D en/of 3D uit te laten voeren.

Wat mag u verwachten van een 2D Ontwerp?

Wanneer u kiest voor een 2D ontwerp, dan krijgt u een beeld van de platte grond van uw tuin en de indeling ervan. Bij deze platte grond, krijgt u een lijst met planten en bomen die wij u zouden adviseren op basis van uw wensen en de bodem en liggin van uw tuin en woning. Hieronder kan u enkele voorbeelden vinden van tuinplannen van de tuinen die wij reeds hebben gerealiseerd.

Heb ik dan ook een beeld van de prijs voor de aanleg van mijn tuin ?

Ja, u krijgt bij uw tuinonwerp een offerte en timing om uw droomtuin volgens dit plan te realiseren. Wenst u meer informatie over de gemiddelde kostprijs van tuinaanleg? Klik hier voor meer informatie over de prijs van tuinaanleg.

Enkele voorbeelden van 3D tuinontwerpen

Wat zijn de voordelen die u geniet wanneer u werkt met een tuinarchitect van New Alpha Green?

  • Duurzame tuinonwerpen die leiden tot een gezellige en onderhoudsvriendelijke tuin
  • Meer dan 30 jaar ervaring in tuinontwerp, aanleg en kwalitatief onderhoudswerk
  • Advies op maat van u en uw tuin aan de hand van een goed gesprek en een bodemanalyse
  • Kennis van de laatste trends en hoogwaardige planten en materialen op de markt die geschikt zijn voor uw tuin en de natuur
  • Kwalitatieve voorbereiding en plaatsing van de planten en eventuele verhardingen
  • Onderhoudscontract: verzeker uw tuin van insectenplagen, plantenziektes en houdt uw tuin gezond door middel van een regelmatig onderhoud
  • Uitgebreid netwerk aan ervaren partners om u te voorzien in alles voor uw tuin en woning (hekwerk, zwembaden, poolhouses, tuinkasten, tuinnhuizen en tuinmeubelen).

Een tuin op uw maat

Wil u graag u graag een gedetailleerd overzicht van de mogelijkheden en het daarbij behorende kostenplaatje? Maak dan een afspraak met ons voor een intake gesprek door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Disclaimer

Prijzen vermeld op de website zijn steeds excl. btw, indicatief en kunnen onderhevig zijn aan prijswijzigingen.