fbpx

Tuin verlichting

Wat meer informatie over ons

Een prachtige tuin dag en nacht

Wilt u een prachtige tuin waar u gedurende de dag en tijdens warme zomeravonden van kan genieten? Wat u wil, leggen wij met veel passie aan. New Alpha Green is al meer dan 30 jaar specialist in het ontwerpen & aanleggen van prachtige tuinen met tuinverlichting. 

Wij verzorgen ieder tuinproject van A tot Z met onze eigen teams. Als tuinarchitect ontwerpen we elegante en praktische tuinen. Onze fieldteams kunnen het tuinplan vervolgens voor u realiseren en het onderhoud van uw tuin en tuinverlichting verzorgen. Geniet van onze volledige ontzorging via onze tuinarchitect en projectleider die de kwaliteit van de werken in en rondom uw huis vrijwaren en met grote zorg opvolgen.

New Alpha Green Tuinverlichting In-lite

In-lite buitenverlichting

Officieel verdeler 

New Alpha Green is officieel verdeler van In-lite tuinverlichting in België. Al onze plaatsers hebben opleiding genoten om de armaturen en spots op de correcte manier te plaatsen.

WANDLAMPEN BUITEN
Wandlampen voor buiten zijn de perfecte oplossing voor het creëren van een heerlijk, knusse sfeer.

GRONDSPOTS BUITEN
Verlicht jouw tuinpad en oprit met grondspots voor buiten.

BUITENSPOTS
Licht hoge beplantingen, schuttingen, bomen, beelden en gevels uit met buitenspots.

STAANDE BUITENLAMPEN
Een staande buitenlamp geeft mooi strijklicht voor je oprit, tuinpad en beplanting.

OPBOUWSPOTS BUITEN
Met opbouwspots voor buiten verlicht je jouw overkapping, pergola, traptredes en vlonders.

HANGLAMPEN BUITEN
Breng meer sfeer aan met een hanglamp voor buiten onder je overkapping, pergola en veranda.

Een uitgebreid assortiment tuinspots

Hoe de juiste tuinverlichting kiezen?

Gezellig tot in de late uurtjes vertoeven in je tuin in het gezelschap van vrienden, buren, familie en een barbecue. Of de tijd compleet vergeten bij het lezen van een spannend boek. Hoe fijn is het wanneer je ook s’avonds kunt genieten van je tuin.

De juiste buitenverlichting kiezen bepaal je natuurlijk zelf. Alleen begin je daar aan? Kijk eerst eens naar je tuin en bepaal wat je belangrijk vindt om in het donker te verlichten. Daarna kijk je hoe je dit mooi kunt verlichten: vanaf de grond, de zijkant of wand met grondspots, een wandlamp voor buiten of buitenspots? En met de buitenverlichting van in-lite creëer je een gezellige en warme sfeer, zeker in het najaar wanneer de dagen korter worden.

Bent u op zoek naar wat inspiratie over de mogelijkheden? Bezoek onze inspiratie pagina en scroll door de foto’s. Wil u een tuinverlichtingsplan laten maken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.

Contact

Tuin lichtplan aanvragen

Wij ontwerpen de tuin waar u dag en nacht van kan genieten.

Naar wat bent u op zoek?