fbpx

Haag snoeien & scheren

Al meer dan 30 jaar professioneel tuinonderhoud

Haag Snoeien / Scheren

Optimaal uw tuin benutten en er helemaal van genieten? New Alphagreen Tuinen ontzorgt u door uw hagen te snoeien en het groenafval af te voeren. Wij hebben ervaring met diverse planten en bomen gaande van: het snoeien van vormen in buxus tot het kaarsrecht scheren van haagbeuk, taxus en andere beplanting.

Wanneer haag snoeien?

Door voldoende zon en aangename temperaturen krijgen de meeste hagen in het voorjaar hun eerste groeischeut. Je hagen scheren doe je dus best: de eerste keer voor de zomer start, tussen half mei en half juni. de tweede keer na de zomer, tussen eind augustus en begin september.

Talentvolle tuinmannen in uw buurt

New Alpha Green Tuinen snoeit vakkundig hagen in Antwerpen, Zuidrand, Vlaams Brabant en daarbuiten. Aan ons hebt u een betrouwbare partner met doorgedreven expertise in het snoeien en bemesten van hagen groot of klein.

Uw haag is in goede handen

Wij hebben plezier aan snoeiwerk en dat merk je aan de uitkomst ervan.
Snoeien is een kunst. Elke soort haag heeft een eigen bloeiperiode en manier van snoeien, de structuur van de haag moet in balans blijven.

​Door uw snoeiwerken aan New Alpha Green te geven boekt u een grote tijdswinst en worden uw hagen geschoren met recente en goed geslepen motorische hagenscharen. Dit bevordert de levensduur en kwaliteit van uw hagen.

Bij hagen waar minder vermogen nodig is, gebruiken we een ander heggenschaar. Bij hoge of middelhoge hagen gebruiken we ladders of heggenscharen met een verlengstuk. Dit maakt het werk op hoogte overzichtelijk en veilig.

De voordelen van een snoeibeurt via New Alpha Green

  • Een mooi strakke en secure haag
  • Snoeiwerk aan een marktconforme prijs
  • Afvoer groenafval
  • Behandeling tegen insecten en ziekten mogelijk
  • Bemesting op de juiste manier voor mooie hagen, beplanting, heesters en allerlei bomen.

Contact

Offerte aanvragen