fbpx

TUINARCHITECTUUR

De Tuinarchitectuur van New Alpha Green Tuinen

Van tuinontwerp tot realisatie

Onze tuinarchitect ontwerpt uw tuin op maat. Moderne tuinarchitectuur die zorgt voor een verhoging van uw levenskwaliteit, vier seizoenen lang. U kan elke dag van het jaar genieten van de tuin die wij voor u creëren. Wij maken van uw tuin een toegangsoord om te relaxen, tot rust komen en vooral leven!

Praktisch of esthetisch?

Tuinarchitectuur en tuinaanneming

Een grote stap om een tuinarchitect in te schakelen? Misschien niet zo groot als u denkt! Een hovenier denkt vanuit het praktische. Een tuinarchitect denkt ook aan esthetische factoren. U wilt toch een mooie tuin? New Alpha Green Tuinen heeft beide disciplines onder één dak. Dus uw tuin wordt zowel esthetisch als praktisch zorgeloos gerealiseerd. Ons werkgebied omvat de regio’s Antwerpen, Zuidrand en Vlaams Brabant, maar soms rijden we ook iets verder. Meer weten? Zoek even contact.

Onze projecten

VOOR ELK PROJECT STAAN
WE VOOR U KLAAR

Vormtuin

Heeft u graag een tuin met een mooi geïntegreerd statement, dan is de vormtuin iets voor u. Alle vormen in alle formaten zijn mogelijk, om zo die extra touch op een natuurlijke manier weer te geven. Bekijk onze, met passie, gerealiseerde projecten voor meer soorten uitwerkingen. 

Stadstuin

Een stadstuin vraagt om een creatieve aanpak. Daar waarbij functionaliteit en comfort elkaar tegemoet komen, zodat je toch uw ultieme droomplek buiten kan creëren. Bekijk onze, met passie, gerealiseerde projecten voor meer inspiratie. 

Contact

Wenst u uw project te bespreken?