fbpx

Tuinaanleg Aartselaar

Tuinaannemer New Alpha Green Tuinen

Tuin aanleggen Aartselaar

Wilt u uw tuin aanleggen, en bent u woonachtig in Aartselaar? Gaat het over een kleine of een grote tuin? Een wandeltuin, een open tuin, een stadstuin, een watertuin, of eerder een vormtuin? Wat u wil, leggen wij met veel passie aan. New Alpha Green is al meer dan 30 jaar specialist in het ontwerpen & aanleggen van prachtige tuinen in Antwerpen en de gemeenten in de Zuidrand. Onze specialisatie is: het creëren van unieke tuinen op maat van de wensen van de klant op basis van een doeltreffende aanpak.

Wij verzorgen ieder tuinproject van A tot Z met onze eigen teams. Als tuinarchitect ontwerpen we elegante en praktische tuinen. Onze fieldteams kunnen het tuinplan vervolgens voor u realiseren en het onderhoud van uw tuin verzorgen. Geniet van onze volledige ontzorging via onze tuinarchitect die de kwaliteit van de werken in en rondom uw huis vrijwaart en met grote zorg opvolgt.

Offerte aanvragen

Bent u opzoek naar een tuinier in de buurt van Rumst? Neem vrijblijvend contact op met New Alpha Green Tuinen of vraag een offerte aan.

Hoe wij succesvol tuinen ontwerpen en aanleggen

Onze bewezen aanpak

01.

Kennismaking
Tijdens een kennismakingsgesprek komt Jozef Feyt uw ideeën en wensen te weten. Dit gaat gepaard met een wandeling door de tuin, en de opmetingen om het ontwerp te realiseren.

02.

Ontwerp
De ontwerpen worden uitgetekend en samen met u besproken. De keuze van het ontwerp gaat gepaard met wat past bij enerzijds de omgeving en de woonst en anderzijds uw wensen.

03.

Organisatie
Na samenspraak met u maakt Jozef Feyt een klare planning op met de uitgewerkte keuze van het ontwerp. Het juiste team wordt op uw project gezet.

04.

Aan het werk
De teams van New Alpha Green volgen de planningen strikt op. Let wel, we zijn weersafhankelijk.

05.

Finalisatie
Na het nodige werk om uw wensen te vervullen, levert New Alpha Green uw finale project op.

06.

Onderhoud
Een mooie nieuwe aangelegde tuin vraagt onderhoud, en deze kunnen wij u zeker aanbieden.

Tevreden klanten

Contact

Wenst u uw project te bespreken?

Wij ontwerpen de tuin waar u in alle seizoenen van kan genieten.

Naar wat bent u op zoek?