fbpx

Sterk in snoeiwerk

Professioneel tuinpersoneel en modern werkmateriaal

Haag laten snoeien

Bent u op zoek naar een professionele tuinman om uw hagen te laten snoeien? U bent aan het juiste adres bij New Alpha Green Tuinen. Ons bedrijf is al dertig jaar actief als tuinaannemer en onderhoud tuinen met veel zorg en met oog voor hoge kwaliteit. Wij gaan te werk met doorgedreven kennis van zaken en met de juiste mensen die passie hebben voor groen.

Ons team is opgeleid om uw tuin te behandelen zodat uw planten juist gesnoeid worden en goed kunnen groeien. Wij doen dat door middel van een top equipe en het gebruik van de juiste tools, bemestingsproducten en voeding voor al uw groen.

Uw haag is in goede handen

Wij hebben plezier aan snoeiwerk en dat merk je aan de uitkomst ervan.
Snoeien is een kunst. Elke soort haag heeft een eigen bloeiperiode en manier van snoeien, de structuur van de haag moet in balans blijven.

​Door uw snoeiwerken aan New Alpha Green te geven boekt u een grote tijdswinst en worden uw hagen geschoren met recente en goed geslepen motorische hagenscharen. Dit bevordert de levensduur en kwaliteit van uw hagen.

Bij hagen waar minder vermogen nodig is, gebruiken we een ander heggenschaar. Bij hoge of middelhoge hagen gebruiken we ladders of heggenscharen met een verlengstuk. Dit maakt het werk op hoogte overzichtelijk en veilig.

De voordelen van een snoeibeurt via New Alpha Green

  • Een mooi strakke en secure haag
  • Snoeiwerk aan een marktconforme prijs
  • Afvoer groenafval
  • Behandeling tegen insecten en ziekten mogelijk
  • Bemesting op de juiste manier voor mooie hagen, beplanting, heesters en allerlei bomen.

Contact

Offerte aanvragen